За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: LXH-95095

Покупка без комисиона! Приятна цена при 100% ПЛАЩАНЕ (с вкл. 20% ДДС)! Комплекс Свети Йоан (първа фаза). Първа линия от плажа Каваци.

Имаме удоволствие да Ви представим този отличен двустаен апартамент, разположен в отличителен морски комплекс с Акт 16 до плажа Каваци.

Комплексът е с номинация в най-престижния конкурс в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата в България - ”Сграда на годината”.

Имотът се намира на първи етаж и и разполага с красива веранда. Апартаментът е отличен вариант е за инвестиция, с възможност за генериране на доходност през летен сезон.

Спокойствието е определяща характеристика на архитектурния облик на комплекс ”Свети Йоан”.

Сградите са обърнати към морето, а зад тях се вижда красива гледка към планината Странджа - архитектурен шедьовър, който комбинира функционалност, конструктивизъм и красотата на средиземноморския стил едновременно.

Комплексът има удобен достъп и първокласни удобства на територията:

басейн тип infinity с безкрайни ръбове, създаващ визуален ефект на водата, простираща се до хоризонта;
шезлонги, чадъри и зона за релакс;
целогодишна сигурност;
рецепция;
паркинг.

Този имот е един от последните в хитовия комплекс.

Изберете ослепителен златист пясък, невероятно чист въздух, качество и спокойствието!

Цената е с включен ДДС и право на ползване на данъчен кредит, ако имотът бъде закупен с инвестиционна цел от регистрирана по ДДС българска компания. За повече подробности, моля свържете се с нас!

*РАЗПОЛАГАМЕ С ГОЛЯМ ИЗБОР НА АПАРТАМЕНТИ НА АТРАКТИВНИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕН ДДС В НОВАТА, ВТОРА ФАЗА НА КОМПЛЕКСА, КОЯТО Е В ПРОЦЕС НА СТРОИТЕЛСТВО И ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ЗАВЪРШЕНА.