387054 Предлагам за продажба НЕПРЕХОДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ с панорамна гледка в ж.к. Зорница, град Бургас. Сградата е масивно строителство, тип ЕПК, с отлично състояние на общите части, с два работещи асансьора - голям и малък. Ремонтите и поддръжката на общите части на сградата се обезпечават от наем на антена на мобилен оператор, етажната собственост е сплотена и инициативна. ИМА ТЕЦ. Разположението е отлично - в близост до първия вход на морската градина, до основно училище, детска градина и няколко спирки на градски транспорт.

Самият апартамент е разположен на висок етаж в сградата, много слънчев и топъл, с ИЗЛОЖЕНИЯ - ЮГ И ЗАПАД. Състои се от коридор, хол, спалня, бокс-кухня, просторна баня с тоалетна, един балкон - пред спалнята. Всички помещения са самостоятелни, без преходи. Има възможност за преустройство и обединяване на хола и кухнята. Към имота има прилежащо таванско помещение, с площ 2.42 кв.м.

Посочените площи отразяват светлата площ на жилищните помещения, като не са калкулирани площта на терасата, зидовете и идеалните части от общите части на сградата.

Имотът има нужда от осъвременяване.

Представлявам доверително собственика, на разположение съм за предоставяне на допълнителна информация и организиране на огледи.

Имотът има жилищен статут; Сградата има асансьор; Продава се без обзавеждане; ЕТАП НА СТРОИТЕЛСТВО:  разрешение за ползване (Акт 16); ОТОПЛЕНИЕ:  ТЕЦ; Има 1 балкон/тераса; Има нужда от ремонт; Непреходен; ВИД СТРОИТЕЛСТВО:  ЕПК; ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ 47.15 кв.м; ГОДИНА НА СТРОИТЕЛСТВО:  1970 г.; ИЗЛОЖЕНИЕ:  запад, юг, панорамна гледка; СПАЛНИ:  1; БАНИ:  1; ДОГРАМА:  Дървена